portfolio

branding

Snoekdogs – begeleiding en training

Afbeeldingen worden geladen...

Met Snoekdogs levert Leonie maatwerk in begeleiding, training en opvoeding van hond en eigenaar. Leonie deelt met liefde haar kennis en visie met mensen die dezelfde passie voor honden ervaren als zijzelf. Iedere hond, ieder mens en iedere situatie is uniek. Het lichaam van de hond speelt een grote rol in hoe deze zich gedraagt en ontwikkeld, alles is met elkaar verbonden. Dat zijn de kernwaarden waar Leonie in ieder traject naar handelt. 

Deze kernwaarden komen duidelijk terug in de branding van Snoekdogs. De verbondenheid tussen hond en eigenaar is niet los te zien en in het logo worden de zintuigen van de hond extra benadrukt . Het hebben van een hond betekent samenwerken mét je hond voor een zo gelukkig mogelijk leven.

Ontworpen voor Snoekdogs:
Logo, sublogo, 10 illustraties, websitebanner en patroon. 

Zin om samen te werken?

Ben je klaar om met jouw onderneming, merk of product de harten van je klant te veroveren? Neem contact op om samen jouw creatieve branding te ontwikkelen.

dat wil ik!

Bekijk meer projecten

2024 © Copyright Ingrid Wuyster. I do NOT consent to using my illustrations/photos/text to train for any generative AI platforms. Website door Studio Above | Foto's door Aline Bouma & Hanke Arkenbout

2024 © Copyright Ingrid Wuyster. I do NOT consent to using my illustrations/photos/text to train for any generative AI platforms. Website door Studio Above | Foto's door Aline Bouma & Hanke Arkenbout