branding

Jouw onderneming, merk of product is klaar om te groeien met een branding die harten veroverd.

Een illustratieve branding voor jouw onderneming of product: van logo tot visuals.

Ben je net je onderneming gestart, heb je een leuk nieuw project of product op poten gezet dat een eigen huisstijl nodig heeft of wil je gaan re-branden? Ik help je graag aan een logo en huisstijl die je als gegoten zitten.

Met je branding vertel je jouw verhaal op een manier die helemaal bij jou past. Het is de basis waaruit jouw onderneming verder groeit. Het toont anderen in één oogopslag waar jouw onderneming voor staat en bovendien vergroot het jouw zichtbaarheid en herkenbaarheid. Wat je wilt uitdragen is van belang want elke vorm, kleur en letter brengt een andere uitstraling met zich mee. Weet jij al waar je voor staat?

Meer dan een logo
Een goede branding stopt niet bij het maken van een logo. Ik denk graag mee over alle uitingen die je nodig hebt, van logo tot (digitale) visual, van verpakkingslabel tot drukwerk. Ik verzorg jouw complete branding tot in de puntjes.

Ik doe niet aan strakke, zakelijke stijlen. De brandings die ik uitwerk, hebben altijd een illustratieve inslag. Ze zijn nét een beetje anders waardoor jouw onderneming of merk juist opvalt. Net als mijn tekeningen zijn ze vrolijk, eigenwijs en met mijn kenmerkende handschrift. En jij? Jij bent een frisse ondernemer die open staat voor een flinke dosis creativiteit.

DAt wil ik!

Dit maakte ik voor anderen:

Hoe een branding voor jou bedrijf of product kan werken? Bekijk hier enkele mooie projecten die ik al eerder mocht maken.

Wat is een branding?

Een branding is het totaalpakket van jouw huisstijl. Om tot een branding te komen die jou als gegoten zit, gaan we samen op zoek naar wat jij wilt uitstralen, welke missie je hebt en welke doelgroep je wil aanspreken. We duiken in jouw verhaal en ontwerpen stap voor stap een visuele identiteit die daarbij aansluit. Ik neem je mee op ontwerpreis en met jouw feedback ontstaat er een branding die de harten zal veroveren van jouw ideale klant.
We kijken in essentie naar een beeldmerk, kleurenpalet, lettertypen en sublogo's. Van daaruit is alles mogelijk: verpakkingsontwerp, icoontjes, illustratieve elementen op je website of brochures, het vormgeven van promotiemateriaal of beelden voor social media.
Ik help je graag met het ontwerpen van het totaal plaatje en alle uitingen die je nodig hebt binnen jouw bedrijf.


Mogelijkheden & kosten

Is jouw onderneming, merk of product klaar om te groeien? Wil je jouw visuele uitingen direct en zonder gedoe toepassen en daarmee veel tijd besparen? Jij ontvangt alle huisstijlelementen waarmee je uit de voeten kunt. Ik help je ook graag verder met het drukwerk. Kenmerkend voor mijn creatieve brandings: 

 • gebruik van illustraties en texturen
 • kleurrijk en fris
 • laat jouw merk eigenwijs opvallen

Ben je enthousiast om jouw merk of onderneming samen vorm te geven? Vul dan eenvoudig het contactformulier in

logo light Pakket

€ 665,- (excl. BTW)

bekijk details

Branding bold pakket

€ 1065,- (excl. BTW)

bekijk details

extra elementen pakket

offerte op maat

bekijk details

€ 665,- (excl. BTW)*

Dit pakket bestaat uit:
 • Eén illustratief logo op maat (primair)
 • Kennismaking + vragenlijst
 • Conceptvoorstel (max. 2)
 • Kleurenpalet
 • Typografie voorstel
 • Max. 3 feedbackrondes
 • Logobestanden JPG/PNG/EPS
 • Huisstijl gids

logo light pakket

Dit wil ik!

€ 1065,- (excl. BTW)*

Dit pakket bestaat uit:
 • Complete illustratieve huisstijl op maat
 • Kennismaking + vragenlijst
 • 3 logo variaties: primair logo / secundair logo / submerk
  Moodboard + kernwaarden
 • Concept voorstellen (max. 3)
 • Kleurenpalet & typografie voorstellen
 • Max. vijf feedbackrondes
 • Favicon + één icoon voor website
 • Logobestanden JPG/PNG/EPS
 • Huisstijlgids

branding bold pakket

Dit wil ik!

*Dit pakket is naar wens uit te breiden met illustraties, icons of drukwerk.

offerte op maat

Wil je het 'Logo Light' of 'Branding Bold' pakket uitbreiden (nu of later) met iconen, illustraties, een visitekaartje, verpakkingen, drukwerk of social media templates? Geen probleem! Ik verzorg alle uitingen die jouw complete branding nodig heeft tot in de puntjes. Ook wanneer voor illustraties of ontwerpen bij een al bestaand merk of product. Je ontvangt een aanvullende offerte n.a.v. jouw wensen. 

extra ELEMENTEN pakket

Dit wil ik!

Hoe gaan we te werk?

plan een intake

1. intake

Vertel mij alles over jouw bedrijf en/of product. Ik ben benieuwd naar het gezicht én verhaal achter jouw idee! We maken kennis en kijken wat er nodig is om jouw project visueel te laten groeien. Ik stel een offerte op en ook jij krijgt 'huiswerk': een uitgebreide vragenlijst + beeld verzamelen.

2. moodboard & concept

Jij gaat aan de slag met de vragenlijst en het verzamelen van sfeerbeeld & inspiratie. De input die jij geeft, vertaal ik naar een unieke uitstraling. Ik duik in je bedrijf en vakgebied, kom tot de kern en neem mee wat mij inspireert. Ik maak een moodboard,  passend kleurenpalet en conceptvoorstellen.

3. ontwerp

Wanneer de kernwaarden en het concept helemaal bij jou past, ga ik aan de slag met het ontwerpen van jouw gehele branding: het hoofdlogo, sublogo's, lettertypes, het definitieve kleurenpalet en ontwerpvoorstellen voor andere uitingen. Maak je klaar voor een visueel feestje in je inbox!

4. realisatie

Jij ontvangt een complete branding set bestaande uit alle bestanden geschikt voor web & print (incl. vector), kleurcodes, eventueel het verzorgde drukwerk en een uitgebreide huisstijl gids over de toepassing van jouw branding. Benieuwd hoe we samen iets moois kunnen ontwerpen voor jouw project? 

Leonie - Snoekdogs

Met haar professionele blik kon Ingrid goed inschatten wat bij mij en mijn bedrijf past. Door de heldere communicatie tussen de stappen voelde ik mij betrokken bij het proces en zie je de branding tot leven komen. Het eindresultaat voelt voor mij 100% kloppend.

branding

Lieselotte - Acta Fabula Est

Ingrid haar stijl lag mij helemaal en ik kon niet wachten om aan de slag te gaan. Ik had niet meteen een beeld van wat ik wilde maar na een uitgebreide brainstorm was er een helder plan. De samenwerking verliep zeer vlot en ik ben verliefd op het kleurenpalet wat we hebben samengesteld!

Cornelia - CEE ZORGT

Ingrid neemt de tijd voor het ontwerpproces. Grondig voorwerk, secure ontwerp stappen en haar kundige ontwerpvisie zorgt voor een verrassende invalshoek. Ik kan iedereen aanraden dit proces aan te gaan. Mijn huisstijl is een verfrissend en harmonieus geheel geworden!

Dit zeggen anderen

verzenden

Deel jouw branding project!

Dankjewel!

Binnen 3 werkdagen kun je een reactie verwachten. Geen reactie ontvangen? Check je spamfolder!

2024 © Copyright Ingrid Wuyster. I do NOT consent to using my illustrations/photos/text to train for any generative AI platforms. Website door Studio Above | Foto's door Aline Bouma & Hanke Arkenbout

2024 © Copyright Ingrid Wuyster. I do NOT consent to using my illustrations/photos/text to train for any generative AI platforms. Website door Studio Above | Foto's door Aline Bouma & Hanke Arkenbout