branding

Jouw onderneming, merk of product is klaar om te groeien met een creatieve branding die harten veroverd.

Een creatieve branding voor jouw onderneming of product: meer dan een logo.

Ben je net je onderneming gestart, heb je een leuk nieuw project of product op poten gezet dat een eigen huisstijl nodig heeft of wil je gaan re-branden? Ik help je graag aan een logo en huisstijl die je als gegoten zitten.

Met je branding vertel je jouw verhaal op een manier die helemaal bij jou past. Het is de basis waaruit jouw onderneming verder groeit. Het toont anderen in één oogopslag waar jouw onderneming voor staat en bovendien vergroot het jouw zichtbaarheid en herkenbaarheid. Wat je wilt uitdragen is van belang want elke vorm, kleur en letter brengt een andere uitstraling met zich mee. Weet jij al waar je voor staat?

Meer dan een logo
Een goede branding stopt niet bij het maken van een logo. Ik denk graag mee over alle uitingen die je nodig hebt, van verpakkingslabel tot drukwerk. Ik verzorg jouw complete branding tot in de puntjes.

Ik doe niet aan strakke, zakelijke stijlen. De brandings die ik uitwerk, hebben altijd een illustratieve inslag. Ze zijn nét een beetje anders waardoor jouw onderneming of merk juist opvalt. Net als mijn tekeningen zijn ze vrolijk, eigenwijs en met mijn kenmerkende handschrift. En jij? Jij bent een frisse ondernemer die open staat voor een flinke dosis creativiteit.

DAt wil ik!

Wat houdt een branding in?

Om tot een branding te komen die jou als gegoten zit, gaan we samen op zoek naar wat jij wilt uitstralen, welke missie je hebt en welke doelgroep je wil aanspreken. We duiken in jouw verhaal en ontwerpen stap voor stap een visuele identiteit die daarbij aansluit.
Ik neem je mee op ontwerpreis en met jouw feedback ontstaat er een branding die de harten zal veroveren van jouw ideale klant.

We kijken in essentie naar een beeldmerk, kleurenpalet, lettertypen en sublogo's. Van daaruit is alles mogelijk: verpakkingsontwerp, icoontjes, illustratieve elementen op je website of brochures, het vormgeven van promotiemateriaal of beelden voor social media.
Ik help je graag met het ontwerpen van het totaal plaatje.


  • Vertel mij alles over jouw bedrijf en/of product. Ik ben benieuwd naar het gezicht en het verhaal achter jouw idee. 
  • Ik stel veel vragen en help je op weg met een uitgebreide vragenlijst. Jij gaat aan slag met de vragenlijst en het verzamelen van sfeerbeelden & inspiratie.
  • Wanneer ik alle info heb ontvangen, ga ik zelf op onderzoek uit. Zei ik al dat ik héél nieuwsgierig ben van nature? Ik duik in het onderwerp of vakgebied, kom tot de kern en neem mee wat mij inspireert.
  • Ik stel de kernwaarden op die passen bij jouw onderneming of product en maak ik een moodboard die gericht is op sfeer, typografie en kleur. Daarna maak ik een passend kleurenpalet.
  • Wanneer dit helemaal klopt met jouw gevoel ga ik aan de slag met het maken van conceptvoorstellen. 
  • Je ontvangt maximaal 3 verschillende conceptvoorstellen. Jij krijgt natuurlijk de kans om feedback te geven waarna ik de ontwerpen verfijn.
  • Er volgen ontwerp rondes voor het bepalen van het hoofdlogo, sublogo's, lettertypes, het definitieve kleurenpalet en ontwerpvoorstellen voor eventuele andere uitingen.
  • Bij groen licht ontvang jij een complete branding set bestaande uit alle bestanden geschikt voor web & print (incl. vector), kleurcodes, eventueel het verzorgde drukwerk en een uitgebreide huisstijl gids over de toepassing van jouw branding.
  • Benieuwd hoe we samen iets moois kunnen ontwerpen voor jouw project? 

Hoe gaan we te werk?

stuur een mailtje

Fijne projecten

Creatieve brandings waar ik al de hand in had kun je hier bekijken.

Wat bevat een basis branding?

Jouw onderneming, merk of product is klaar om te groeien met het complete visuele plaatje dat jouw verhaal overbrengt.
Wij gaan dat complete plaatje samen realiseren! Je krijgt een complete brandingstarterskit waarmee je uit de voeten kunt. Ik help je ook graag verder met je drukwerk. 

– Een kennismakingsgesprek
– Een vragenlijst over jouw verhaal
– Een look & feel moodboard + passend kleurenpalet
– Maximaal 3 concept voorstellen voor het primaire logo
– Eén uitgewerkt primair logo & één uitgewerkt secundair logo
– 4 correctierondes
– Typografische voorstellen
– Favicon voor je website
– Een overzichtelijk branding document + alle huisstijl bestanden (incl. vector)

Een basis branding start vanaf € 965,- (incl. BTW)

Dit basis branding pakket is aan te vullen met alle denkbare huisstijl items die jouw onderneming, merk of product nodig heeft. Meer weten over de totale kosten van jouw branding traject? In een offerte op maat ontvang je alle informatie.

offerte aanvragen

Leonie - Snoekdogs

Met haar professionele blik kon Ingrid goed inschatten wat bij mij en mijn bedrijf past. Door de heldere communicatie tussen de stappen voelde ik mij betrokken bij het proces en zie je de branding tot leven komen. Het eindresultaat voelt voor mij 100% kloppend.

branding

Lieselotte - Acta Fabula Est

Ingrid haar stijl lag mij helemaal en ik kon niet wachten om aan de slag te gaan. Ik had niet meteen een beeld van wat ik wilde maar na een uitgebreide brainstorm was er een helder plan. De samenwerking verliep zeer vlot en ik ben verliefd op het kleurenpalet wat we hebben samengesteld!

Cornelia - CEE ZORGT

Ingrid neemt de tijd voor het ontwerpproces. Grondig voorwerk, secure ontwerp stappen en haar kundige ontwerpvisie zorgt voor een verrassende invalshoek. Ik kan iedereen aanraden dit proces aan te gaan. Mijn huisstijl is een verfrissend en harmonieus geheel geworden!

Dit zeggen anderen

verzenden

Offerte aanvragen

Dankjewel!

Binnen 3 werkdagen kun je een reactie verwachten. Geen reactie ontvangen? Check je spamfolder!

2023 © Copyright Ingrid Wuyster. Website door Studio Above | Foto's door Aline Bouma & Hanke Arkenbout

2023 © Copyright Ingrid Wuyster.
Website: Studio Above
Foto's: Aline Bouma & Hanke Arkenbout