portfolio

branding

Jenneration – haarstylist

Afbeeldingen worden geladen...

Jennifer benaderde mij voor het ontwikkelen van een complete branding voor haar salon en winkel op de Hoogstraat in Schiedam. Jennifer besloot met meer dan 10 jaar ervaring in het kappersvak dat het tijd was voor een eigen haarsalon waarbij persoonlijke aandacht, duurzaamheid en lokaal ondernemen centraal staan. De energie en vakkundigheid van Jennifer is onmiskenbaar aanwezig als je de salon binnenstapt. 

De voor Jenneration ontwikkelde huisstijl oogt zacht en modern en vormt een solide basis voor de complete salon branding. Bij Jenneration vindt je een rustmoment en de zekerheid dat jouw haar wordt behandeld met zorg voor mens en milieu. Kernwaarden die allemaal belangrijk zijn voor Jennifer. 

Ontworpen voor Jenneration:
Complete salon branding, logo, afspraken kaart, giftcards, diverse stickers,
papieren tasjes,raamsticker, gevelvlag en raamtekeningen.

Zin om samen te werken?

Ben je klaar om met jouw onderneming, merk of product de harten van je klant te veroveren? Neem contact op om samen jouw creatieve branding te ontwikkelen.

dat wil ik!

Bekijk meer projecten

2024 © Copyright Ingrid Wuyster. I do NOT consent to using my illustrations/photos/text to train for any generative AI platforms. Website door Studio Above | Foto's door Aline Bouma & Hanke Arkenbout

2024 © Copyright Ingrid Wuyster. I do NOT consent to using my illustrations/photos/text to train for any generative AI platforms. Website door Studio Above | Foto's door Aline Bouma & Hanke Arkenbout