Illustratie project

Illustreren voor producten, boeken en magazines

Of het nu een boekomslag, een artikel in een magazine, inpakpapier of andere (lifestyle)producten zijn: met een illustratie maak je het een pak luchtiger én aantrekkelijker. Een illustratie in een handleiding, artikel of boek helpt je lezer bovendien om je boodschap beter te begrijpen. Een verhaal communiceren door de combinatie van sterke vormgeving en treffend beeld: daar gaat mijn ontwerpershart sneller van slaan.

Mijn illustraties zijn breed toepasbaar, vallen op bij iedereen die zich jong van geest voelt en passen goed bij thema's als natuur, flora en fauna, voeding, duurzaamheid, seizoensleven, milieu, reizen en educatie. Dat zie je terug in mijn portfolio. Maar wat het onderwerp ook is, ik duik erin met alle nieuwsgierigheid die in me zit. Zo vind ik precies de juiste invalshoek die het product helemaal tot zijn recht laat komen.

DAt wil ik!

Dit maakte ik voor anderen:

Benieuwd hoe een illustratie kan uitpakken? Deze illustraties vonden hun thuis in verschillende producten.

Vertrekkend van een briefing, beweeg ik mee met jouw project.
Ik illustreer het beeld dat jouw product uniek maakt. Ik vind het een feest om vanaf het begin mee te denken over de inhoud en mijn expertise hierover met je te delen. Een product zien ontstaan, er illustraties bij maken, het verbinden aan de juiste doelgroep of boodschap en het uiteindelijk in de rekken zien liggen: het project van begin tot eind zien groeien is het allerleukste.

Zo maakte ik al stationery, inpakpapier, illustraties in verschillende magazines, noem maar op. Zelf pak ik ook eerder een product uit het schap dat goed is vormgegeven en tastbare illustraties en een heldere typografie heeft. Ik vind het fantastisch dat je met beeld
en een prachtig vormgegeven product een blijvende indruk kan achterlaten in het leven en huis van anderen. Zeker als het om een duurzaam product gaat, waar je nog jaren plezier van hebt.

Jij het product, ik de illustratie.


Yes! De illustraties zijn klaar en jij kan ze verder verwerken in jouw project en delen met de wereld! Je kan onder andere bij mij terecht voor: (prenten)boeken, tijdschriften, educatieve projecten, verpakkingsontwerp, omslagen, stationery items en nog veel meer!

Zin om samen te werken?

deel jouw project met mijStuur mij een mail met de briefing en jouw ideeën voor de publicatie of product. We maken kennis en kijken samen wat er nodig is om jouw project visueel te laten groeien. Ik maak een offerte of kijk wat ik kan doen binnen jouw budget.


Tijd om jouw verhaal tot leven te brengen. Ik werk het concept helemaal uit in vorm en kleur. We verfijnen het totaalbeeld tot de illustratie matcht met wat jij met jouw project wilt uitdragen. Eventueel verzorg ik ook de vormgeving en typografie.
Ieder illustratie project is anders en omvat verschillende facetten. Ik sta open voor jouw input en in een offerte op maat ontvang je meer informatie. Ben je nieuwsgierig geworden welke illustraties er in jouw verhaal schuilen? Ik ook!

2. CONCEPT

4. REALISATIE

1. INTAKE

3. ONTWERP


Aan de slag met het idee! Ik stel vragen, duik in het onderwerp, kom tot de kern en neem mee wat mij inspireert. Ik maak een conceptvoorstel passend bij de briefing en doelgroep. In feedbackrondes verfijnen we de conceptschets tot een schetsvoorstel.

Rebecca - papyrus (USA)

We are deeply impressed by Ingrid's beautifully detailed illustrations. We loved working with her so much that we asked her to do multiple projects for our brand. Ingrid is very coorporative, she gives valid input and works with sheer passion and precision. 

illustratie project

Sander - Op het leven magazine

Ingrid weet haar illustratie handschrift goed te vertalen naar de doelgroep en buigt mee in het proces. Ze luistert oprecht, denkt mee over de vormgeving en past heel precies haar werk aan tot een goed eindproduct. Haar illustraties hebben het magazine een unieke uitstraling gegeven.   

juliëtte - back for good

Een samenwerking met Ingrid is een feestje! Ze is enthousiast en komt met leuke voorstellen. Met eventueel bijsturen levert zij een passend ontwerp af. Het proces verloopt soepel omdat Ingrid goed kan luisteren en open staat voor feedback. Ontzettend blij met het eindresultaat.

Dit zeggen anderen

Mijn werk heeft zeker iets schattigs, maar ik doe niet aan oppervlakkige positiviteit. Ik wil oprecht een hoopvolle/educatieve boodschap brengen en ga zware thema’s in mijn werk niet uit de weg.
Net door een kwinkslag in een illustratie te slepen, hoop ik het hart te verwarmen en wat lichtvoetigheid in je dag te brengen.
Ik hou heel erg van maatschappelijke en duurzame projecten, waarbij ik écht bijdraag aan een mooiere wereld. Ik droom ervan om een complete en groene productlijn te ontwikkelen of om een educatief boek over de natuur de illustreren. 
Mijn aandacht voor de natuur stopt bovendien niet bij het tekenen van leuke planten en bijzondere dieren. Ik ga bij een project ook altijd op zoek naar duurzame materialen en technieken. Ik kan je hierin dus zeker adviseren, want ik geloof dat jij ook wil bijdragen aan een mooiere wereld.

Voel jij dat ook zo? Deel jouw idee in het contactformulier hieronder en we bekijken samen wat mogelijk is.

Voor een mooiere wereld, op alle manieren.

verzenden

Wat kan ik voor jou
be-tekenen?

Dankjewel!

Binnen 3 werkdagen kun je een reactie verwachten. Geen reactie ontvangen? Check je spamfolder!

2024 © Copyright Ingrid Wuyster. I do NOT consent to using my illustrations/photos/text to train for any generative AI platforms. Website door Studio Above | Foto's door Aline Bouma & Hanke Arkenbout

2024 © Copyright Ingrid Wuyster. I do NOT consent to using my illustrations/photos/text to train for any generative AI platforms. Website door Studio Above | Foto's door Aline Bouma & Hanke Arkenbout